>    >  Impuls al Premi Enric Prat de la Riba sobre dret local

Impuls al Premi Enric Prat de la Riba sobre dret local

Escrit el 09/04/2015 a les 21:09

La Diputació de Barcelona i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya signen un conveni de col·laboració

conveni_premipratdelariba_290_IMG_2845

Foto: Xavier Renau / Diputació de Barcelona

En el marc dels actes del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya, aquesta tarda s’ha començat a projectar el nou Premi Enric Prat de la Riba 2014-2015 que reconeixarà un treball de recerca inèdit, no publicat, que tracti sobre el dret local.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 6.000 € i la publicació, presentació i difusió del treball, després que el jurat n’hagi valorat la seva originalitat i excel·lència acadèmica. A l’hora de valorar els treballs presentats, també es tindrà en compte la seva aplicabilitat a la millora de l’administració local i l’impacte que pugui tenir a la disciplina i a la societat.

Gràcies a l’acord firmat aquesta tarda entre la Diputació de Barcelona i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), aquesta última es compromet a elaborar, de mutu acord amb la Diputació de Barcelona, aprovar i publicar les bases reguladores per a l’atorgament del premi. A més serà l’encarregada de publicar aquestes bases, no més enllà del mes d’aquest mes de maig, i de gestionar la convocatòria.

Finalment, i a proposta de la comissió de selecció formada per sis persones, l’EAPC resoldrà la convocatòria i la farà pública.

El Premi Enric Prat de la Riba 2014-2015 té com a destinataris el professorat universitari, els doctorands i l’alumnat universitari de postgrau.